contact

Wij maken prachtige website ontwerpen!

uniek grafisch design met gebruiksvriendelijkheid in mind...

Onze visie

Wij zijn een innoverend, enthousiast en vooruitstrevend bedrijf met een eigen visie op internet. Wij bieden een totaal pakket aan voor uw bedrijf.

Klantvriendelijk werken staat bij ons in een hoog vaandel. Dit betekent een intensieve begeleiding en advisering van onze klanten en toekomstige klanten. Wij ontwikkelen en onderhouden websites en adviseren bedrijven, maar ook particulieren bij de technische realisatie hiervan.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is bij ons te allen tijde vrijblijvend, waarin u wel of niet kunt besluiten om met ons in zee te gaan.

Dit eerste bezoek vindt altijd bij u plaats, want daar onderscheid Webdesign24 zich van de rest, persoonlijk contact.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit want uw website draait immers ook 24 uur per dag. Voor, tijdens en na oplevering van uw website, heeft u gegarandeerd de beste service.

U bent als bedrijf of particulier van harte welkom onder het genot van een kop koffie voor vrijblijvend advies of ondersteuning bij ons op kantoor aan de Nautilusstraat 3 te Emmen.

Dennis Berends

manusje van alles
 

Webdesign en vormgeving is altijd een grote passie geweest. Na een succesvolle studie Netwerk/Systeembeheer ben ik bij Brunel als detacheerder gestart. Tijdens mijn werk als IT-er heb ik in mijn vrije tijd gewerkt voor webdesign bureau SmartBoys.

Na 3jaar Brunel ben ik vast in dienst getreden bij SmartBoys. In 2009 heb ik besloten om voor mij zelf te beginnen en is Joomla Bouwer gestart. Na 2 succesvolle jaren als eenmanszaak ben ik samen gegaan met het bedrijf NuWelOnline en zijn we binnen korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van webdesign. Daaruit is Webdesign24 ontstaan.

Ik ben getrouwd met Joyce en trotse vader van 2 dochters. Vanwege knie problemen helaas gestopt met voetbal, maar kan nog altijd mijn energie kwijt in zwemmen of wielrennen.

Dennis

Stefan Kuhl

creatieveling
 

Creativiteit, enthousiasme en zijn passie voor internet en reclame zijn mijn persoonlijke kenmerken.

Verantwoordelijk voor projectbegeleiding, planning en het verzorgen van vele grafische uitingen. In veel gevallen ben ik uw contactpersoon als het gaat om lopende of nieuwe projecten.

Stefan

Edwin Gels

regelneef
 

Ik ben verantwoordelijk voor de algemene projectbewaking en ontwikkelingen binnen Webdesign24. Mijn specialiteiten liggen voornamelijk op het gebied van usability, projectmanagement, marketing en communicatiesystemen.

In veel gevallen zal ik uw aanspreekpunt zijn, wanneer het gaat om projecten en/of nieuwe mogelijkheden voor uw internetomgeving.

Edwin

Ronnie Karstenberg

webhoster
 

Techniek is mijn passie en specialiteit. Door ruime ervaring op het gebied van website ontwikkelingen, linux serversystemen en netwerkbeheer zorg ik ervoor dat onze producten altijd voorzien zijn van een goede technische infrastructuur en beveiliging.

Complexe vraagstukken zie ik als een uitdaging. Een uitdaging die praktisch altijd overwonnen wordt!

Ronnie
 • Webdesign

  Wij ontwerpen webdesigns op basis van uw wensen of realiseren een redesign van uw
  website.

 • Webhosting

  Betrouwbare webhosting tegen een zeer scherp tarief. Altijd het eerste jaar gratis!

 • Webonderhoud

  Het onderhouden van uw website is een zeer belangrijk aspect, wij helpen u daarbij.

 • Maatwerk oplossingen

  Op zoek naar specifieke maatwerk
  oplossingen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Logo & huisstijl ontwikkeling

  Logo, visitekaartje, briefpapier of zelfs uw auto reclame? Wij kunnen het voor u ontwerpen.

 • Grafische vormgeving

  Wij realiseren al uw grafische wensen in een waar digitaal meesterwerk.

neem snel contact op